SuomiEnglantiVenäjä
 

Moottorikelkkasafarit


Moottorikelkkailu alkaa Kolin safaritalo satamaravintola Alamajalta, Rantatie 12.

Ajovarustautumisen ja lyhyen ajo-opastuksen jälkeen lähdetään oppaan johdolla tutustumaan Kolin upeisiin maisemiin metsä- ja jääreiteillä. Safarien minimi osallistujamäärä on 4 henkilöä.

Hintoihin sisältyy: opastettu retki, ajovarusteet (kypärä+huppu, hanskat, haalari ja saappaat), poltto-, voiteluaineet ja moottorikelkkareittilupa.

 1 tunnin safari 85 € / hlö
 2 tunnin safari 140 € / hlö
 3 tunnin safari 165 € / hlö

Moottorikelkkasafariin voidaan yhdistää lisämaksusta ajo Kolin pesän kodalle. Tyylitellyssä hirsikodassa avotulen loisteessa on mahdollisuus väliaika kahvitteluun tai nauttia tunnelmasta enemmän kotalounaan tai illalisen äärellä.

Lue lisää ....

Moottorikelkka vuokraukset

1 tuntia 85 €
2 tuntia 95 €
3 tuntia 110 €
4 tuntia 125 €
Päivä (8t)  185 €
Vuorokausi (24t) 200 €
Viikonloppu(pe-su) 350 €

Moottorikelkkojen vuokrahintaan sisältyvät:
Varusteet (ajopuku, ajokengät, kypärä, ajolasit), vakuutukset (omavastuu 1000 €), reittilupamaksut Pohjois-Karjalan alueelle. Neuvomme mielellämme kelkkareiteistä ja annamme opastusta kelkkojen käytöstä aloittelijoille. Muista ennen lähtöä: Pukeudu lämpimästi; riittävän lämmin alusasu sekä kelkkailupuku, ellet käytä vuokraamon asuja. Kelkat luovutetaan polttoaine- sekä öljysäiliöt täynnä; poltto- ja voiteluaineet veloitamme kulutuksen mukaan.

Katso lisää täältä...

Lasten minimoottorikelkka

Lasten minimoottorikelkka, jolla lapsi voi ajaa itse valvotusti. Kelkassa on kaikki samat toiminnot kuin aikuistenkin kelkoissa esim. hätäseiskytkin. Ikäraja 5 - 11 v. Hinta: 10 € / 10 min tai sovittava aika.

Katso lisää täältä...