SuomiEnglantiVenäjä
 

Varaus- ja peruutusehdot


1.Varaus ja maksu
Varaaminen tapahtuu Koli Spa Lotus & Cottages varausjärjestelmän kautta luottokortilla. Maksaminen varauksen teon yhteydessä.
Huone- ja tilavarauksen voi tehdä vain yli 18-vuotias henkilö. Alaikäiselle varaava henkilö on vastuussa alaikäisestä. Vastuu on varaajalla. Yksin majoittuvalla / tilaa käyttävällä alaikäisellä on oltava huoltajan allekirjoittama, lupalappu, jossa tulee ilmi alaikäisen henkilön nimi, syntymäaika,
majoittumisajankohta / tilan käytön ajankohta, huoltajan nimi ja puhelinnumero.


2. Saapuminen ja lähtöaika
Mökki on käytettävissä tulopäivänä klo 16.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Viikkovarauksissa vaihtopäivä on tavallisesti lauantai.


3. Peruutus ja saapumatta jättäminen
Peruutuksesta on aina ilmoitettava Koli Spa Lotus & Cottages infon puhelinnumeroon 044 7900070 ma-pe klo 9.00 – 17.00 tai sähköpostiininfo@kolispa.fi. Peruutus on katsottu tapahtuneeksi sillä hetkellä, kun tieto peruutuksesta on tullut asiakaspalveluun / Koli Spa Lotus & Cottages infoon. Maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Koli Spa Lotus & Cottages on oikeus perua varaus, mikäli suoritusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Asiakkaan peruessa tai muuttaessa varausta. Sesonkiaikojen ulkopuoliset varaukset: Mikäli varaus peruutetaan tai sitä muutetaan viimeistään 14 vrk ennen saapumispäivää, peruutusmaksua ei veloiteta. Mikäli varaus peruutetaan tai sitä muutetaan tätä myöhemmin tai asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan varauksen kokonaishinta. Varaus ja maksuehdot sesonkiaikoina ja tapahtumien aikana, jolloin ovat voimassa erikoisehdot.


Sesonkiajat: Joulu, hiihtolomaviikot, pääsiäinen, juhannus, syyslomaviikot, urheilutapahtumat ja kulttuuritapahtumat Kolilla sekä venäläisten sesonkiajat. Huom. uuden vuoden ja venäläisen ortodoksisen joulun varauksissa on erilliset erikoisehdot. Zander Port Oy:llä on oikeus täydentää tämä sesonkiajan lista. Erikoisehdot sesonkiaikoina: Mikäli varaus peruutetaan tai sitä muutetaan viimeistään 30 vrk ennen saapumispäivää, ennakkomaksu palautetaan 30 vrk kuluessa peruutuksen päivämäärästä. Mikäli varaus peruutetaan tai sitä muutetaan tätä myöhemmin tai asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan varauksen kokonaishinta.

Uuden vuoden ja venäläisen ortodoksisen joulun varauksissa on erilliset erikoisehdot: Uuden vuoden ja Venäläisen Ortodoksisen joulun varaukset on maksettava, ennakkomaksu 20 % 14 vrk varauksesta ja loppusumma 30.9 mennessä. Mikäli varaus peruutetaan tai sitä muutetaan viimeistään 30.9 ennakkomaksu palautetaan 30 vrk kuluessa peruutuksen päivämäärästä. Mikäli varaus peruutetaan tai sitä muutetaan tätä myöhemmin tai asiakas ei saavu paikalle, veloitetaan varauksen kokonaishinta. Koli Spa Lotus & Cottage:lla on oikeus perua varaus, mikäli suoritusta ei ole tullut eräpäivään mennessä.


Asiakkaalla on oikeus perua varaus. Sen estämättä, mitä edellä on määrätty, asiakkaalla on oikeus saada takaisin Koli Spa Lotus & Cottages maksamansa summa lukuun ottamatta toimistokuluja, jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö sairastuu vakavasti, on joutunut onnettomuuteen tai kuolee. Peruutus on osoitettava Koli Spa Lotus & Cottagelle luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella tai viranomaisen antamalla selvityksellä. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 48 tuntia ennen majoitusajankohdan alkua tai majoitusvarauksen aikana, ei asiakkaan maksamaa majoitusmaksua korvata. Mikäli asiakas muuttaa majoituskohdetta tai majoitusajankohtaa, sitä pidetään aikaisemman varauksen peruutuksena ja uutena varauksena. Mikäli asiakas jo asuessaan lyhentää varaamaansa (maksamaansa) aikaa, käyttämättä jääneistä vuorokausista ei makseta hyvitystä.


4. Avaimen luovutus ja siivous
Poistuttaessa huoneistosta on tarkistettava, että ikkunat ja huoneiston ulko-ovet on lukittu. Avoimista ovista tai ikkunoista johtuneet vahingot ovat asiakkaan vastuulla. Avainkotelon avainkoodin saa sähköpostilla, kun varaus on maksettu kokonaan. Koodilla avaimen saa majoitustilan oven vierestä olevasta avainboxsista. Avainboxi on mekaaninen. Avaa boxin musta läppä alas, pyöräytä numerokiekkoihin saamasi koodi, paina vasemmalla puolella olevaa pientä mustaa painiketta alaspäin ja samanaikaisesti avaa boxin luukku toisella kädellä vetämällä itseäsi kohti. Avain löytyy boxin sisältä. Kun menet huoneistoon sisälle, niin laita avainkortti tuulikaapissa olevaan avainkorttipidikkeeseen, niin huoneistoon tulee valot päälle. Avain palautetaan lähtiessä avainlaatikkoon ja koodi sekoitetaan. Kadonneesta avaimesta peritään lukon uudelleen vaihtamisesta /sarjoittamisesta aiheutuneet kustannukset 250 €. Mikäli Koli Spa Lotus & Cottages edustaja joutuu asiakkaasta johtuvasta syystä tulemaan paikalle toimiston aukioloajan ulkopuolella klo 17.00-9.00 (esim. avainten katoaminen, liinavaatteiden vuokraus tai muu vastaava syy), asiakkaalta veloitetaan siitä tuntityökorvaus arkisin 50 euroa/tunti (+ alv.), sunnuntaisin ja juhlapyhinä 100 euroa/tunti (+ alv.) + matkakustannukset toteutuman mukaan.

Siivous
Edellytämme mökin olevan normaalin asumisen jäljiltä; tarvikkeet, huonekalut paikoillaan ja ehjänä. Mökin piha-alue ja terassi tulee olla myös siisti.
• Laittakaa astiat astianpesukoneeseen ja laittakaa kone päälle hyvissä ajoin, ettei kone jää lähtönne jälkeen enää päälle.
• Tyhjentäkää roska-astiat ja viekää roskat roskikseen.
• Puhdistakaa grilli, jos olette sitä käyttäneet (ritilät puhdistetaan kuumana heti käytön jälkeen, grillihiilet tyhjennetään jäähtyneinä)
Asiakas vastaa loma-asunnon siivouksesta vuokra-aikana. Mikäli Koli Spa Lotus & Cottages joutuu huolehtimaan edellä mainituista asioista, veloitamme siitä jälkikäteen käytettyjen tuntien mukaan 50 € / tunti.


5. Vahinkojen korvaus
Asiakas on vastuussa mökin irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen korvaamaan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot Zander Port Oy:lle / Koli Spa Lotus & Cottages.


6. Henkilömäärä
Loma-asuntoa ei saa käyttää useampi henkilö kuin loma-asunnon esittelyssä on mainittu. Mökissä majoittuvien henkilömäärä määräytyy vuodepaikkojen mukaan. Jos lomakohteen kuvauksessa vuodepaikkaluku on 4 + 2, se tarkoittaa neljää vuodepaikkaa aikuisille ja kahta lisävuodetta, esim. vuodesohvaa kahdelle tai 2 patjaa parvella. Ylimääräiset, ilmoittamatta jätetyt majoittujat, heistä Zander Port Oy voi veloittaa kohtuullisen korvauksen, 25€/hlö/vrk. Teltan tai asuntovaunujen/-autojen käyttö ilman Koli Spa Lotus & Cottages lupaa lomakohteen tontilla on kielletty. Zander Port Oy voi veloittaa korvauksena 100 € luvattomasta oleilusta ja pyytää poistumaan alueelta. Alueella ei ole paikkoja teltoille, asuntovaunuille/ -autoille.


7. Valitukset
Kaikki lomakohteen varaukseen ja kuntoon liittyvät valitukset osoitetaan välittömästi niiden ilmaannuttua Koli Spa Lotus & Cottages infon puhelinnumeroon 044 7900 070 toimiston aukioloaikoina tai sähköpostiin info@kolispa.fi.


8. Tupakointi
Tupakointi on ehdottomasti kielletty lomakohteen sisätiloissa. Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan 300 € tuuletusmaksu/ siivousmaksu.


9. Lemmikit
Lemmikin mahdollisesta tuonnista lomakohteeseen on aina etukäteen kysyttävä ja on aina ilmoitettava Koli Spa Lotus & Cottages infon puhelinnumeroon 044 7900 070 tai sähköpostiin info@kolispa.fi. Lemmikin tuonnista veloitamme 25 €/lemmikki/vrk. Majoittumisen pituuden ollessa kaksi tai useampi vuorokausi, maksu on 50 €. Lemmikkieläinten jätökset on korjattava pois kiinteistön alueelta. Luvatta tuoduista lemmikeistä peritään 100 €/lemmikki/ lisämaksu. Koli Spa Lotus & Cottages ei vastaa luvattomasta tupakoinnista tai eläinpölystä aiheutuneista allergia tms. ongelmista asiakkaille.


10. Mökkihintaan sisältyy
Normaaliin hintaan sisältyvät loma-asunnon, saunan ja veneen vapaa käyttöoikeus. Mökissä on aina tarvittavat kalusteet, siivousvälineet, ruokailuvälineet ja ruuanvalmistuksessa tarvittavat välineet. Lämmitykseen tarvittavat polttopuut ja sähkö sisältyvät hintaan. Hintaan kuuluu mm. pyykinpesujauhe, astianpesuaine, wc-paperi, talouspaperi ja saunan laudeliinat. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet tai varaa ne  maksullisena lisäpalveluna varauksen yhteydessä tai vuokraa toimistosta. Liinavaatesettiin kuuluu lakana, tyynyliina, pussilakana, käsipyyhe ja kylpypyyhe. Vuoteiden käyttö ilman liinavaatteita on kielletty.
Näiden ehtojen lisäksi, Koli Spa Lotus & Cottages noudattaa Majoitus ja Ravintolapalvelut ry:n Maran ohjeistamaa Majoitusliikkeiden yleisiä varaus-ja peruutusehtoja.