SuomiEnglantiVenäjä
 
 

Majoitus

Koli Lotus loma-asunnot

Koli Lotus loma-asunnot sijaitsevat Purnuniemessä, kauniin Pielisen järven rannalla. Loma-asunnoista Kolin kylälle on noin 1,5 km, Ukko-Kolille noin 3,5 km ja Loma-Kolille noin 6,6, km. Koli Lotus lomakylässä on 7 paritaloa ja yksi VIP-huvila.

 

Loma-asunnot on rakennettu vuonna 2009 ja ovat täysin varustettuja. Jokaisessa mökissä on kuivauskaappi, astianpesukone, pesukone, silitysrauta ja -lauta, jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin, astiasto, takka, oma sauna ja terassi.

Koli Lotus loma-asunnot sijaitsevat luonnon keskellä, lähellä Kolin kansallispuistoa. Kaunis luonto, ainutlaatuiset maisemat, hyvä vaellus- ja hiihtoreittien verkosto ja Pielinen tarjoavat perheille ja ryhmille rauhallisuutta, raitista ilmaa, linnunlaulua ja monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia.

Osoite: Pikkupurnu, 83960 Koli, Lieksa
Etäisyydet: Kolin kylä 1,5 km; Kauppa: 1,5 km; Matkailuinfo 1,5 km;
Oma ranta: 50 – 200 m, matala lapsiystävällinen hiekkaranta. Kaksi venettä.
Rinteet: Ukko-Koli 3,5 km, Loma-Koli 6,6 km
Valaistu latu: 200 m

Lisäpalvelut:
Vauvasetti vuokrattavissa 25 € (sis. matkasänky, petivaatteet ja liinavaatteet, syöttötuoli, potta ja jakkara). Pelkät vauva petivaatteet tai liinavaatteet 7 €. Pelkkä syöttötuoli, potta tai jakkara varattavissa maksutta.

Vuokrattavana polkupyöriä (2 kpl) 5 €/tunti tai 25 €/tunti.
Perämoottori (2,5 hv) 30 €/vrk, 15 €/lisä vrk tai 120 €/vko + bensa.

Lemmikit: Lemmikkimaksu 1 vrk 25 €, yli 2 vrk 50 €.


Lotus65

4 hlöä + 2 lisävuodepaikkaa

Tyyppi: paritalohuoneisto
Rakennusvuosi: 2009
Pinta-ala: 60 m2

 

       

Varustus: takka / polttopuut, TV, DVD, sähköliesi+uuni, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, astiasto,  jääkaappi + pakastelokero, pyykinpesukone, silitysrauta ja -lauta, vaatteiden kuivauskaappi, 1 WC, 1 suihku, sauna / sähkökiuas, hiustenkuivaaja.

Muuta mainittavaa: parvi osin seisomakorkea (sopiva lapsille), parvelle hyvät portaat mutta jyrkähköt. Makuuhuoneissa sängyt (4 kpl), parvella 2 patjaa.

Loppusiivous ja liinavaatteet kuuluvat hintaan 1.5.2017 lähtien.

Terassi itään, Pielisen järvelle.

   


Lotus86

6hlöä +2 lisävuodepaikkaa

Tyyppi: paritalohuoneisto
Rakennusvuosi: 2009
Pinta-ala: 86 m2

 

         

Varustus: takka / polttopuut, TV, DVD, sähköliesi+uuni, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, astiasto,  jääkaappi + pakastelokero, pyykinpesukone, silitysrauta ja -lauta, vaatteiden kuivauskaappi, 2 WC, 2 suihkua, sauna / sähkökiuas, hiustenkuivaaja.

Muuta mainittavaa:

1. kerros – 2 makuuhuonetta, olohuone, keittiö, sauna, suihku, WC;

2. kerros – 1 makuuhuone, olohuone (vuodesohva), WC, suihku.

Loppusiivous ja liinavaatteet kuuluvat hintaan 1.5.2017 lähtien.

Terassi itään, Pielisen järvelle.

   


LotusVIP

6 hlöä, 93 m2

Tyyppi: hirsitalo
Rakennusvuosi: 2009
Pinta-ala: 93 m2

 

         

Varustus: takka / polttopuut, TV, DVD, sähköliesi+uuni, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, astiasto, jääkaappi + pakastelokero, pyykinpesukone, silitysrauta ja -lauta, vaatteiden kuivauskaappi, 3 WC, 3 suihkua, sauna / sähkökiuas, hiustenkuivaajia.

Muuta mainittavaa:

Terassi itään, Pielisen järvelle. Liinavaatteet pedattuna 6 hengelle, loppusiivous ja wifi sisältyvät hintaan.