SuomiEnglantiVenäjä
 

Perinteinen suomalainen sauna Thor ja Freyja

Thor oli sakandiaavisessa mytologiassa hyvin suosittu, vahva ja lihaksikas ukkosen jumala.

Freyja sensijaan oli skandinaavisen mytologian mukaan halutuin kauneuden, rakkauden ja taistelun jumala.

Perinteinen suomalainen sauna antaa rentouttavia elämyksiä. Sauna lisää verenkiertoa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Lämpö auttaa lievittämään kehon kiputiloja ja rentouttamaan lihaksia.

Lämpötila +70-75 astetta

 

Höyrysauna Istanbul

Turkkilainen sauna eli hamam oli merkittävässä asemassa Osmaanien valtakunnan kulttuurissa Lähi-Idässä. Turkkilaisessa saunassa ei ole kiuasta eikä siellä ole erityisen kuuma, mutta siellä oleva ilma on varsin kosteaa ja höyryistä.

Lämmön ja höyryn yhteisvaikutus avaa ja puhdistaa ihohuokosia, parantaa verenkiertoa sekä elvyttää hengitysteitä. Höyrysaunaa voit hyödyntää myös aineenvaihdunnan kiihdyttämiseen.

Lämpötila +50 astetta

Aromisauna Koli

 

Aromisaunalla on hyvin rentouttava ja terveyttä edistävä vaikutus. Eukalyptusöljyjä käytetään lääketieteessä niiden antiseptisten ja rentouttavien ominaisuuksien takia. Aromisaunan höyry helpottaa hengitystä, kohottaa mielialaa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa.

Lämpötila +55 astetta

Suolahuone Wieliczka

Wieliczkan suolakaivos on Unescon maailmanperintäluetteloon kuuluva puolalainen suolakaivos. 

Suolalla on luonnollinen puhdistava ja antibakteerinen vaikutus. Suola kosteuttaa ihoa ja limakavoja ja laskee myös turvotusta limakalvoilta. Siksi suolasaunan jälkeen on kevyt ja helppo hengittää. Spa Lotuksen suolasaunassa voit kuoria koko kehosi tervehdyttävällä vuorisuolalla, jonka jälkeen ihosi on silkinpehmeä ja virkistynyt.

Saunassa on infrapunalämmittimet.

Lämpötila +40 astetta